Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τη Λαϊκή Ενότητα στο συνέδριο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης,στο Ναύπλιο

ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Στις 3-4-5 Νοεμβρίου (Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο το 6ο ετήσιο συνέδριο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης με τη παρουσία του........ευκλεούς Φούχτελ. 

Η Ελληνογερμανική αυτή εταιρική σχέση είναι απόπειρα της γερμανικής κυβέρνησης να ελέγξει μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας(ενέργεια , υποδομές, υδάτινους πόρους, πολιτιστικούς θησαυρούς).

 Από το Σεπτέμβρη του 2014 ο Φούχτελ είχε αποστείλει οκτασέλιδο ερωτηματολόγιο σε Δήμους και Περιφέρειες εκ μέρους της ΕΓ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ζητώντας να μάθει τα περουσιακά στοιχεία και την ακριβή σύσταση του πληθυσμού. 

Όσοι Δήμαρχοι ή Περιφερειάρχες έχουν υπογράψει το Σύμφωνο ΕΓ Συνεργασίας δεν δέχονται να βγαίνουν ψηφίσματα για τις γερμανικές οφειλές ή να μπαίνουν συνδιοργανωτές σε εκδηλώσεις για τις γερμανικές οφειλές όταν το ζητάει το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών.-  Εν αντιθέσει υπάρχουν Δήμαρχοι που αντιστέκονται στη λεηλασία και την υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου. 

Η Λαϊκή Ενότητα Κορινθίας σας καλεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο Ναύπλιο σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6μμ στη Πλατεία Συντάγματος και στις 7.30μμ σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου με θέμα ''ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ'' με ομιλητές:
 - Κώστα Ήσυχο μέλος ΠΣ ΛΑΕ, πρώην αν Υπουργός Άμυνας
 - Σαράντο Θεοδωρόπουλο , δικηγόρο, μέλος Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Αποζημιώσεων
 - Αλέξανδρο Κουτσομητόπουλο ,μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Αποζημιώσεων 

Χαιρετίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. 

Αναχώρηση θα γίνει με ΙΧ από το Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 17.00