Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου : Ας προσπαθήσουμε η αγορά του Κιάτου να εξελιχθεί σε κεντρική αγορά της περιοχής.

logotypo esk2
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προς:  Μέλη και επιχειρηματικό κόσμο
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου κατάφερε με επιτυχία τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να τονώσει το εορταστικό κλίμα στην αγορά του Κιάτου. Χριστουγεννιάτικοι ήχοι και χαρακτήρες δημιούργησαν γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη μας.
Η μουσική που έπαιζε κατά τη διάρκεια των εορτών πρόσφερε ένα ζεστό, οικογενειακό περιβάλλον και παράλληλα με διαφημιστικά σποτάκια των επιχειρήσεων ενημερώνονταν οι επισκέπτες για τα τοπικά καταστήματα.
Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Άγιος Βασίλης, ο τάρανδος και ο Μίκη περιφέρονταν σε όλα τα καταστήματα της αγοράς, φωτογραφίζονταν και διασκέδαζαν με μικρούς και μεγάλους. Το ξωτικό έκανε face painting σε όποιον το επιθυμούσε και η Άγιο Βασιλίτσα έγραφε γράμματα μαζί με τα παιδιά τα οποία έστελναν στον Άγιο Βασίλη.
Οι εποχές είναι δύσκολες,  ο φορέας μας όμως δεν διστάζει με ουσιαστικές δράσεις να τονώνει την επισκεψιμότητα της πόλης. Είμαστε σε αναμονή για σκέψεις και προτάσεις σας, προκειμένου να ενισχύσουμε την αγορά της πόλης μας. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί με προτάσεις και δράσεις να καταφέρουμε η αγορά του Κιάτου να εξελιχθεί σε κεντρική αγορά της περιοχής.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου σας εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά!
 ΚΙΑΤΟ,  08/01/2016   

O Πρόεδρος                                                                  Ο Γραμματέας