Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Πλήθος εμπόρων και εργαζόμενων των επιχειρήσεων στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου


   
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου ήταν η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που εξελίχθηκε την Παρασκευή το βράδυ το καφέ House. Πλήθος εμπόρων και εργαζόμενων των επιχειρήσεων της πόλης ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Διοίκησης τους Εμπορικού Συλλόγου. Επίσης παρευρέθηκαν  εκπρόσωποι από τις Αρχές και τους Φορείς του τόπου.
Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος Βασίλης Παγώνης ευχήθηκε σε όλους τους εμπόρους το 2016 να είναι έστω και λίγο καλύτερο από το 2015 και να υπάρξει επιτέλους μια στροφή από τη βαθιά ύφεση στην έστω περιορισμένη ανάπτυξη, για το καλό των επιχειρήσεων και του τόπου εν γένει. Επίσης αναφέρθηκε και στην επικείμενη Πανελλήνια πανεπαγγελματική απεργία της Πέμπτης με ένα ευρύ κάλεσμα σε όλους τους αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους, να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο όλης της Κορινθίας που θα γίνει στην Κόρινθο.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν ότι ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ενώ δόθηκε σε όλους η ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά καθώς και απόψεις για την κατάσταση και τις προοπτικές της αγοράς. Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου ευχαριστεί όλους τους εκπροσώπους φορέων που παρευρέθηκαν και κυρίως τους συναδέλφους μέλη που πλαισιώνουν και ενδυναμώνουν τον Εμπορικό σύλλογο της πόλης  μας.

O Πρόεδρος                                                                  Ο Γραμματέας
 Βασίλης Παγώνης                                                       Ιωάννης Σωτηρόπουλος