Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Λαφαζάνης: Πρώτο βήμα για οικουμενική κυβέρνηση η πρόσκληση για συμβούλιο αρχηγών Διάβασε περισσότερα στο: Λαφαζάνης: Πρώτο βήμα για οικουμενική κυβέρνηση η πρόσκληση για συμβούλιο αρχηγών

Ως το πρώτο βήμα για «οικουμενική» κυβέρνηση αξιολογεί ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης την πρόταση για σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.
Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως «η πρόταση Τσίπρα για σύγκληση Συμβουλίου Αρχηγών των κομμάτων, προς κατεδάφιση του ασφαλιστικού, είναι μια πρόταση πανικού και αδιεξόδου. Είναι μια πρόταση παρωδία προς συνενόχους, που ψήφισαν από κοινού το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο και τώρα κάποιοι κάνουν “νερά” για την εφαρμογή του».
Ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει μπει σε τροχιά κατάρρευσης, «εν μέσω γενικής κοινωνικής κατακραυγής». «Η πρόταση για σύγκληση των αρχηγών αποτελεί το πρώτο βήμα για δήθεν οικουμενική κυβέρνηση, νεομνημονιακών και παλαιομνημονιακών, προκειμένου όλοι μαζί να ρημάξουν και να δώσουν τη χαριστική βολή στη χώρα», κατέληξε το κορυφαίο στέλεχος της ΛΑΕ τονίζοντας ότι μόνη λύση παραμένει η ανατροπή.