Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Στη σκιά του δημοψηφίσματος η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σιικυωνίων

Δήμος Σικυωνίων
Περίληψη θεμάτων ημερήσιας διάταξης

  1. Παρουσίαση του προγράμματος Life-Stymfalia.
  2. 'Έγκριση μελέτης με τίτλο: Διαμόρφωση χώρου πλατείας Πλουμιστού.
  3. Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. από την Πρόεδρο της Δ.Ε.Π. για τα προβλήματα και τις ανάγκες των Σχολικών μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σικυωνίων.
  4. Σχέδιο νόμου «Αυτοτελής υπηρεσία ελέγχου νομιμότητας ΟΤΑ – οικονομική βιωσιμότητα και αυτοτέλεια ΟΤΑ – Κανόνες Δημοσιονομικής Διαχείρισης και άλλες διατάξεις θεμάτων Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης».
  5. Αισθητική αναβάθμιση & πυροπροστασία του Άλσους Τ.Κ. Κάτω Διμηνιού.
  6. Αναγκαιότητα οριοθέτησης ζώνης για απαγόρευση βόσκησης αιγοπροβάτων στην Τ.Κ. Κυλλήνης
  7. Έγκριση της με αρ. 48/2015 απόφασης Δ.Κ. Σικυώνος (Κιάτου): Αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου για πραγματοποίηση εκδήλωσης ''ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ'' την 8η Αυγούστου 2015.
  8. Παραχώρηση χώρου της πλατείας Τ.Κ. Κεφαλαρίου για εκδήλωση την παραμονή εορτασμού του Προφήτη Ηλία, την 19η Ιουλίου 2015.
  9. Προετοιμασία ανοικτής συζήτησης – εκδήλωσης με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών από το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. (Ε.Σ.Δ.Ο.Γ.Ε.)
  10. Χορήγηση άδειας τοποθέτησης απαγορευτικού σήματος στάσης και στάθμευσης οχημάτων, έμπροσθεν ακινήτου ιδιοκτησίας Γεωργίου Ιωάννας στην οδό Αριστοτέλους 49 στο Κιάτο.
  11. Απευθείας ανάθεση για την εκτέλεση των εργασιών: «Τακτική συντήρηση οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Σικυωνίων για το έτος 2015».
  12. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΚΙΑΤΟΥ της αριθ. 20/2011 μελέτης της Τ.Υ.
  13. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΙΑΤΟΥ (1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ) της αριθ. 30/2012 μελέτης της Τ.Υ.
  14. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου: ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΣΙΚΥΩΝΟΣ & ΜΕΣΙΝΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Τ.Κ. ΛΑΛΙΩΤΙΟΥ,της με αρ. 06/2013 μελέτης της Τ.Υ.
  15. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Ανάπλαση κοινοχρήστου χώρου στη Δ.Κ. Κιάτου, που περικλείεται από τις οδούς Ποσειδώνος, Κολοκοτρώνη Μιαούλη & Πετμεζά»,της με αρ. 02/2013 μελέτης της Τ.Υ.
  16. Ανάρτηση Πράξης Εφαρμογής των περιοχών της πόλης του Κιάτου που έχουν υπαχθεί στις διατάξεις του άρθρου 13 του ν.1337/1983.
  17. Επικαιροποίηση-Συμπλήρωση της με αρ. 284/2004 απόφαση Δ.Σ. περί έγκρισης τροποποιήσεων στη Πολεοδομική Ενότητα Τραγάνας Δήμου Σικυωνίων, που προκύπτουν από την Πράξη Εφαρμογής και από την απαλλοτρίωση του Ο.Σ.Ε.
  18. Έγκριση & Παραλαβή μελέτης με τίτλο: Υδρογεωλογική Έκθεση για το έργο ''Ανόρυξη Υδροαδρευτικής Υδρογεώτρησης στην θέση ΤΡΥΠΑ Τ.Κ. Καισαρίου Δ.Ε. Στυμφαλίας Δήμου Σικυωνίων''.
  19. Έγκριση & Παραλαβή μελέτης με τίτλο: Υδρογεωλογική Έκθεση για το έργο ''Ανόρυξη Υδροαδρευτικής Υδρογεώτρησης στην θέση ΚΟΔΕΛΑ Τ.Κ. Ψαρίου Δ.Ε. Στυμφαλίας  Δήμου Σικυωνίων''.
  20. Τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος & προϋπολογισμού τρέχοντος έτους για την υλοποίηση του έργου και της προμήθειας με τίτλο: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΟΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, Π.Ε. Κορινθίας του Π.Α.Α. 2007-2013.
  21. Τροποποίηση προϋπολογισμού & Τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2015.
  22. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗΣ Τ.Κ. ΦΕΝΕΟΥ της αριθ. 50/2011 μελέτης της Τ.Υ.