Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΑΤΟΥ

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  
ΘΕΜΑ:<<ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ(Κανελλοπούλου Σφαγεία)>>.
     Θα θέλαμε να σας  ενημερώσουμε για τους ανεξέλεγκτους ψεκασμούς που πραγματοποιούνται σε όμορες καλλιέργειες στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου και στην ευρύτερη περιοχή του σχολείου μας που ξεκινούν από τον Μάιο κάθε έτους και σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση.
      Την κίνηση αυτή την κάνουμε για να διαφυλάξουμε την πολύτιμη υγεία των παιδιών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου, του 1ου Νηπιαγωγείου Κιάτου που συστεγάζονται στον ίδιο χώρο ,των παιδιών και ενηλίκων που αθλούνται σε όμορες δημοτικές αθλητικές  εγκαταστάσεις και χρησιμοποιούν  τα δυο Δημοτικά Γήπεδα του Κιάτου για την άθληση και για την ψυχαγωγία  τους ,καθώς επίσης  και την διαφύλαξη της υγείας των παιδιών όλων των σχολείων του Δήμου μας και των κατοίκων των ευρύτερων περιοχών που πραγματοποιούνται αυτοί οι ψεκασμοί.
      Οι ψεκασμοί στην περιοχή γίνονται με νεφελοψεκαστήρα (τουρμπίνα) με υψηλή αερομεταφορά  του ψεκαστικού νέφους  σε μεγάλη απόσταση από την καλλιέργεια .
       Ζητάμε την ευαισθητοποίηση σας σε ένα τόσο σημαντικό και φλέγον θέμα που αφορά την υγεία όλων μας ,πόσο δε την ΥΓΕΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!  
Η  παρουσία σας στο Δημοτικό Συμβούλιο Σικυωνίων την  ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015   και ώρα 8.00 μμ  θεωρείται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

                                                        ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ.