Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΘΕΜΑ : Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου


   Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου και φέτος, διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εορτών με παιχνίδια και δρώμενα στον πεζόδρομο της Κλεισθένους. Τρενάκι, καρουσέλ, τραμπολίνο, πίστα με συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, φουσκωτά, ένα μοναδικό παγοδρόμιο θα στολίσουν την αγορά του Κιάτου, επίσης θα πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις για παιδιά στον πεζόδρομο της Κλεισθένους. Η αγορά του Κιάτου θα πλημμυρίσει  εορταστικές μελωδίες και τραγούδια.
   Όλος ο πεζόδρομος του Κιάτου, ένα Χριστουγεννιάτικο πάρκο! Στο Κιάτο φέτος όλοι οι επισκέπτες της αγοράς απολαμβάνουν διασκέδαση για όλη την οικογένεια, με ψώνια στις καλύτερες τιμές και σε ό,τι μπορεί να φανταστεί κανένας, μιας και τα καταστήματα προσφέρουν τα πάντα σε καταπληκτικές τιμές και απόλυτα γιορταστική ατμόσφαιρα. Η αγορά του Κιάτου θα γεμίσει παιδικές φωνές και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και συνδυάζει την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση με την ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.
   Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου για ακόμα μια χρονιά δίνει το στίγμα των εορταστικών εκδηλώσεων και πρωτοστατεί στη δημιουργία μιας πραγματικά εορταστικής ατμόσφαιρας στην αγορά μας!

Εκ του Συλλόγου