Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

6η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «Κορινθία 2014» - Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση επισκεπτών- τη μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά - πραγματοποιήθηκαν την  Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2014 στο Βέλο Κορινθίας τα εγκαίνια της 6ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Κορινθία 2014.
 Η έκθεση Κορινθία που διοργανώνει το επιμελητήριο Κορινθίας  πλέον αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση για μια σειρά ετών εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κος Βασίλης Νανόπουλος και οι επίσημοι καλεσμένοι τόνισαν τη σημασία της Έκθεσης η οποία αποτελεί πλέον θεσμό  και συνάντηση της μεταποίησης του εμπορίου και των υπηρεσιών με τον πολιτισμό και την τοπική παράδοση . Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, το επιμελητήριο Κορινθίας, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή του για την παροχή μιας υψηλού επιπέδου διοργάνωσης, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες και βελτιώνοντας τις υποδομές του. Οι δυναμικές επιχειρήσεις στο χώρο της έκθεσης δείχνουν τον δρόμο για να βγει η οικονομία από την κρίση.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κος Νίκος Ταγαράς ενώ παραβρέθηκαν, ο υφυπουργός πολιτισμού κ Γιάννης Ανδριανος,οι βουλευτές Κορινθίας κ Χρίστος Δήμας και Κώστας Κολιας ,  ο βουλευτής Β’ περιφέρειας Αθηνών κος Παναγιώτης Κουρουμπλής ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης ως εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, ο βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων κος Παναγιώτης Μελάς ως εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αντιπροσωπεία από το ΚΚΕ , ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελ/σου-Δυτ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων κος Γιώργος Διδασκάλου, ο περιφερειάρχης κος Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κος Πελοπίδας Καλλίρης, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου,ο αντιπερειφερειαρχης Άγγελος Παπαγγελοπουλος,  οι  δήμαρχοι Αννίβας Παπακυριακος, Γιώργος Γκιώνης, Κώστας Καλατζης,Ηλιας Ανδρικοπουλος,Σπυρος Σταματοπουλος  , ο δήμαρχος  Τρίπολης κος Παυλης,ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕ κος Θεοδωροπουλος, ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Κορίνθου κος Κατεμης,ο αστυνομικός διευθυντής κ Κυριακόπουλος,ο διοικητής  του νοσοκομείου κ Γ Αρχοντας ,ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου κ Νικολόπουλος ,  εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, ο διευθύνων σύμβουλος  της ΔΕΘ κος Κυριάκος Ποζρικίδης, πρόεδροι και εκπρόσωποι επιμελητηρίων και πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Κορινθίας και της Πελοποννήσου , ενώ μήνυμα απέστειλε ο υφυπουργός ανάπτυξης κος Οδυσσέας Κωσταντινοπουλος. 
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν καθημερινά ενδιαφέρουσες ημερίδες και πολιτιστικές εκδηλώσεις  από διάφορους συλλόγους και φορείς. Η είσοδος είναι δωρεάν για την έκθεση, τη συναυλία  και τις εκδηλώσεις .
Η έκθεση είναι ανοιχτή 5μμ-10μμ καθημερινά και το Σαββατοκύριακο 10πμ-10μμ ,με δωρεάν είσοδο και παρκινγκ. Επίσης υπάρχει πρόβλεψη για δωρεάν μετακίνηση των επισκεπτών   από το κέντρο της Κορίνθου και το σταθμό του προαστιακού  στο χώρο της Έκθεσης με λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Για περισσότερες πληροφορίες www.korinthianexhibition.gr