Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Πελοπόννησος Πρώτα:Βάζουμε φραγμό στο «Σύστημα Τατούλη»

Βάζουμε φραγμό στο «Σύστημα Τατούλη»
Η υπογραφή σύμβασης ύψους 166.787 ευρώ από τον κ. Τατούλη για τον συνεργάτη του και υποψήφιο του συνδυασμού, κ. Ν. Γιαννακόπουλο, επιβεβαιώνει τα όσα κατήγγειλε η παράταξή μας πριν τις εκλογές. Η ανάθεση αφορά στην εκτέλεση δημόσιου οδικού έργου και υπεγράφη μόλις 20 ημέρες πριν τον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών.
Σύμφωνα με το νόμο του  Καλλικράτη, ο κ. Ν. Γιαννακόπουλος πρέπει να κηρυχθεί έκπτωτος, εφόσον απαγορεύεται ρητά να εκλεγούν ή να είναι υποψήφιοι όποιοι συνδέονται με την περιφέρεια με συμβάσεις άνω των 5000 ευρώ ετησίως. Η «Πελοπόννησος Πρώτα» καταγγέλλοντας έμπρακτα τη διαπλοκή και το ιδιότυπο καθεστώς κακοδιαχείρισης και κατασπατάλησης δημόσιων πόρων σε ημέτερους του κ. Τατούλη κατέθεσε  στο Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης ένσταση για την ακύρωση της εκλογής του περιφερειακού συμβούλου, κ. Νίκου Γιαννακόπουλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του κ. Ν. Γιαννακόπουλου, ο πάντα γαλαντόμος με τους συνεργάτες του Περιφερειάρχης, έχει υπογράψει το τελευταίο 15μηνο για τον περιφερειακό του σύμβουλο έργα ύψους 492.637 ευρώ!   

Τρίπολη, 17 Ιουλίου 2014