Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Κοινωνία Πρώτα:Τι δεν μπορούν να εξαφανίσουν οι επίδοξοι «κυβερνητικοί Χάρι Πότερ»


Τι δεν μπορούν να εξαφανίσουν
οι επίδοξοι «κυβερνητικοί Χάρι Πότερ»
Η εσπευσμένη απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει αιφνιδιαστικά τη Βουλή, επιφέρει βαρύ πλήγμα στη δημοκρατική λειτουργία της χώρας και ταυτόχρονα αναδεικνύει τον πανικό που της προκάλεσε η βαριά ήττα στις ευρωεκλογές.
Αποκαλύπτεται πλέον πως μοναδικό μέλημα της κυβέρνησης είναι η εξαφάνιση κάθε ίχνους και αποδεικτικού υλικού από τα επίδικα πεπραγμένα της, η αγωνία της να εξαφανίσει το «Μπαλτάκος-gate», το οποίο εμπλουτίζεται πλέον με αποκαλύψεις για σχέσεις και κοινούς σχεδιασμούς των ηγετών της Χρυσής Αυγής με  το περιβάλλον Μαξίμου και κορυφαίους υπουργούς.
Αποδεικνύεται  πως η κυβέρνηση επιδιώκει να εξαφανίσει δια της παραγραφής δεκάδες σοβαρές δικογραφίες που ενδεχομένως εκκρεμούν σε βάρος υπουργών.
Οι επίδοξοι «κυβερνητικοί Χάρι Πότερ» δεν μπορούν ωστόσο να εξαφανίσουν την πρόσφατη πολιτική ιστορία. Οι πολίτες θυμούνται και συγκρίνουν: με αφορμή τις ευρωεκλογές του 2009, η τότε κυβέρνηση Καραμανλή έκλεισε εσπευσμένα και αιφνιδιαστικά τη Βουλή τέλη Μαΐου, υπό το βάρος του σκανδάλου του Βατοπεδίου. Και το Φθινόπωρο κατέρρευσε οριστικά, περνώντας στην ιστορία ως η χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης…  μέχρι την σημερινή!

Αθήνα, 5 Ιουνίου 2014